Ons team

Professionele, juridisch geschoolde en erkende bemiddelaars

Midden-in bemiddelingskantoor: sterk in complexe materie

Midden-in is een professioneel bemiddelingskantoor in hartje Antwerpen. Hier bundelen onze erkende bemiddelaars al hun juridische kennis en ervaring. Wil je een conflict oplossen zonder een procedure voor de rechtbank? Midden-in klaart je meest complexe zaken uit en biedt concrete totaaloplossingen als wettelijk alternatief voor jouw conflictsituatie.

Midden-in: op zoek naar de gulden middenweg

Vanwaar de naam ‘Midden-in’? Jij zit middenin een situatie waar je uit wilt.
Als bemiddelaar plaatsen we ons in het midden van jouw conflict. Samen zoeken we naar oplossingen waar iedereen baat bij heeft: de gulden middenweg.

Bemiddelaars met juridische opleiding

Onze bemiddelaars hebben een juridische achtergrond. Wij zijn erkend door de Federale Bemiddelingscommissie. Of het nu gaat om een internationale kinderontvoering of een echtscheidingsbemiddeling, wij bieden waterdichte oplossingen die juridisch kloppen en op lange termijn standhouden.

Onafhankelijke bemiddelaar in conflictsituaties

Dankzij onze onafhankelijke positie, vormen we een neutrale buffer en bekijken we je conflict door een paar objectieve ogen. We brengen jouw situatie in kaart en werken actief mee aan oplossingen die haalbaar zijn voor jou en andere betrokkenen.

De trustee: jouw eerstelijns contactpersoon

Onze trustees volgen al jouw praktische afspraken op en houden je op de hoogte van het bemiddelingsverloop. Zij vormen een centraal contactpunt voor al je vragen en staan klaar voor een snelle en efficiënte praktische ondersteuning.

Wie zijn wij?

Ilke Heyrick

Trustee

Janiek Boeckmans

Trustee

Liever geen procedure starten voor de rechtbank? Kies voor de juridisch onderbouwde bemiddeling van Midden-in!