Jef Herman

Familiaal bemiddelaar

Ik ben Jef, geboren in 1970, gehuwd en fiere vader van 3 kinderen.

Als advocaat heb ik altijd veel interesse gehad in familiale geschillen. Ik heb me daarom ook gespecialiseerd in familiaal recht en familiaal vermogensrecht. Na een loopbaan van intussen bijna dertig jaar heb ik heel wat ervaring opgebouwd rond complexe zaken zoals echtscheidingen, afstammelingsgeschillen, regelingen rond kinderen, bewindvoering, zorgvolmacht, …

In 2000 heb ik het advocatenkantoor Advox opgericht, samen met mijn collega Werner Leyssens. Daar ben ik ook vandaag nog altijd werkzaam. Als advocaat streef ik steeds naar heldere oplossingen zonder dat er een beslissing van de rechter nodig is. Zo behoudt iedereen zijn waardigheid en zijn oplossingen op maat mogelijk.

Vanuit die zienswijze was een opleiding als bemiddelaar voor mij de volgende, logische stap. In 2008 behaalde ik mijn erkenning en sindsdien heb ik al talloze bemiddelingen succesvol begeleid.

Tijdens de bemiddelingssessies gids ik jullie naar een evenwichtig akkoord. Ik leid het bemiddelingsgesprek en geef richting aan de onderwerpen die we bespreken. Vanuit mijn juridische praktijkkennis denk ik actief mee over concrete oplossingen en geef ik jullie suggesties. Zo zorgen we samen voor een heldere en juridisch onderbouwde overeenkomst, op maat van jullie specifieke situatie. Zelfs voor de meest complexe geschillen.

Contactgegevens